za 10 okt 2020 20:15

Meer dan mogelijk [try-out]

Thijs van de Meeberg
za 10 okt 2020
20:15
  • za 10 okt 2020
    20:15
    try-out
    Jumbo Koornneefzaal

Kun je meer jezelf zijn dan je vroeger was? Thijs van de Meeberg vindt van wel. Hij vindt zelfs dat je elke dag een betere versie van jezelf kunt zijn. En je treft het, want vandaag is Thijs nou net de allerbeste versie van Thijs van de Meeberg. 

Hij is meer Thijs dan hij zelf ooit voor mogelijk had gehouden; een zelfbewuste man met een hond, duidelijke doelen voor ogen, een opgeruimd huis en louter heldere gedachtes die hij graag wil delen. Over al die onvervulde verlangens, dat de realiteit keihard botst met verwachtingen en dat het in de regel heel vervelend is om jezelf te zijn, daar hoeven we het niet over te hebben toch? 


Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours.
Klik hier voor meer informatie. 

Talenten Arrangement 
Bij deze voorstelling kunt u profiteren van een Talenten Arrangement! Uw avond start rond 17.30 uur met een heerlijk verrassend menu bij Restaurant Bij5. Vervolgens geniet u in De Naald van de Rabo Talenten Concours voorstelling. Dit samen kost slechts 37,50 p.p. Reserveren kan eenvoudig in het online bestelproces van uw tickets voor de voorstelling. 


Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.