wo 7 okt 2020 20:15

Dubbelavond

Tobi Kooiman & Teun van den Elzen
wo 7 okt 2020
20:15
  • wo 7 okt 2020
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Twee jonge cabarethonden die meters aan het maken zijn. Maak kennis met Teun van den Elzen en Tobi Kooiman. Teun speelde op Lowlands, het Utrecht International Comedy Festival en Paaspop. Hij won de Comedy Talent Award en de juryprijs van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Deze vlijmscherpe Brabander spaart niets of niemand - en allerminst zichzelf - wanneer hij zijn blik op de wereld deelt. 

Tobi Kooiman was finalist van Cameretten, het grootste cabaretfestival van Nederland. De jury noemde zijn voorstelling “een waar feest voor de theaterbezoeker.” Niet voor niets dat hij aan de haal ging met de Publieksprijs. In zijn voorstelling doet hij verwoede en vergeefse pogingen om zijn logica toe te passen op het leven en de vraagstukken die daar onvermijdelijk bij komen kijken. Slim, grappig, beeldend en eigenzinnig. 

Recensies Tobi Kooiman
NRC; “Talent voor een coherent verhaal, slimme grappen en opvallende redeneringen"

Parool: “Kooimans grappen zitten slim elkaar”

Telegraaf: “Zijn programma zit goed doortimmerd in elkaar”

Volkskrant: “Hij presenteerde zich met een paar slimme, grappige vondsten als een wiskundige die de dingen graag ‘op zijn manier’ bekijkt”

Theaterkrant:  “Hoe dat hoofd werkt maakt hij aanstekelijk inzichtelijk met beeldende verhalen en rake grappen”

Recensie Teun van Elzen
Griffioen/Zuidplein juryrapport: “Het spel van Teun van den Elzen is energiek en prettig om naar te kijken en hij heeft een goede timing. Door zijn persoonlijke leven te vervlechten met engagement én de grenzen van de grap op te zoeken, laat Teun zien dat hij veel in zijn mars heeft.”.

Tobi en Teun doen beiden met hun voorstelling mee aan het Rabo Talenten Concours. 
Klik hier voor meer informatie. 

Talenten Arrangement 
Bij deze voorstelling kunt u profiteren van een Talenten Arrangement! Uw avond start rond 17.30 uur met een heerlijk verrassend menu bij Restaurant Bij5. Vervolgens geniet u in De Naald van de Rabo Talenten Concours voorstelling. Dit samen kost slechts 37,50 p.p. Reserveren kan eenvoudig in het online bestelproces van uw tickets voor de voorstelling. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.