vr 2 okt 2020 20:15

Buigt Allen Mee Voor Drs. P

Erik van Muiswinkel
vr 2 okt 2020
20:15
  • vr 2 okt 2020
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

“Een wonderschone ode aan een man die we node missen in het bekende gekrakeel” (NRC) en “een geslaagde hulde aan een fenomeen” (AD). De Nederlandse taal en kleinkunst waren zonder de verschijning van woord- tovenaar Drs. P (1919-2015) beslist niet dezelfde geweest. 

Het honderdste geboortejaar van Drs. P was voor Erik van Muiswinkel aanleiding om zijn held met een voorstelling te eren. Polzer schreef een reeks fascinerende boeken en honderden krankzinnige en muzikaal altijd verrassende liedjes. Buigt Allen Mee Voor Drs. P brengt zijn leven, zijn verhalen en zijn werk samen. Ironisch, scherp, verwarrend en om te huilen van het lachen. Dagblad van het Noorden: “Een haarscherpe karaktertekening door een schitterend vertolker” (Dagblad van het Noorden). 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.