do 11 feb 2021 20:15

(S)EXPERIMENT

Kirsten van Teijn
do 11 feb 2021
20:15
  • do 11 feb 2021
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

In (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten nieuwe vormen in de liefde. We worden aan alle kanten beperkt. Niet alleen door nieuwe maatregelen, maar ook door oude denkpatronen. Maar beperkingen bieden ook nieuwe ruimte. Is dit niet juist de tijd om de wereld te herdefiniëren? 

Kirsten begint bij de liefde. Vol optimisme en zelfspot neemt ze je mee in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse? In een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten. Nou ja, misschien omdat je twee keer zoveel schoonmoeders hebt, twee keer zoveel emoties en zes kerstdiners. Of omdat je volgens het RIVM nu maar één ‘seksbuddy’ mag hebben. Een intieme avond rondom 21e-eeuwse liefde over gender, seksualiteit en identiteit.

Over Kirsten van Teijn schreef de Volkskrant: ‘Kirsten heeft een monumentale zangstem en is ontwapenend, schaamteloos en eerlijk.’ NRC: ‘Cabaratesk, intiem, ze heeft het allemaal in huis.’ Trouw: ‘Kirsten heeft lef, is ongegeneerd en combineert dat met haar onweerstaanbaar komische talent.’

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.