wo 16 dec 2020 20:15

Het dreigt volslagen goed te komen

Jasper van der Veen
wo 16 dec 2020
20:15
  • wo 16 dec 2020
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Jasper van der Veen won zowel de Jury- als de Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2019. “Een zeldzaam podiumbeest”, noemde de jury hem. Door NRC en de Volkskrant naar voren geschoven als één van de onderscheidende comedytalenten van 2020. 

Jasper is verwonderd en boos. Over zichzelf, zijn vrienden, familie en de wereld om hem heen. Snel schakelend en met onnavolgbare redenaties fileert hij de maatschappij, onze blinde vlekken en dooie hoeken. Maar hij begint bij zichzelf. Hij wil een stap verder. Hij wil door. Durft hij dat? Dat gaan we zien.


Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours
Klik hier voor meer informatie 

Talenten Arrangement 

Bij deze voorstelling kunt u profiteren van een Talenten Arrangement! Uw avond start rond 17.30 uur met een heerlijk verrassend menu bij Restaurant Bij5. Vervolgens geniet u in De Naald van de Rabo Talenten Concours voorstelling. Dit samen kost slechts 37,50 p.p. Reserveren kan eenvoudig in het online bestelproces van uw tickets voor de voorstelling.

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.