wo 16 dec 2020 19:00 en 21:00

Het dreigt volslagen goed te komen

Jasper van der Veen
wo 16 dec 2020
19:00 en 21:00

Jasper van der Veen won zowel de Jury- als de Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2019. “Een zeldzaam podiumbeest”, noemde de jury hem. Door NRC en de Volkskrant naar voren geschoven als één van de onderscheidende comedytalenten van 2020. 

Jasper is verwonderd en boos. Over zichzelf, zijn vrienden, familie en de wereld om hem heen. Snel schakelend en met onnavolgbare redenaties fileert hij de maatschappij, onze blinde vlekken en dooie hoeken. Maar hij begint bij zichzelf. Hij wil een stap verder. Hij wil door. Durft hij dat? Dat gaan we zien.


Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours
Klik hier voor meer informatie 

Deze voorstelling is wegens de huidige maatregelen opgeplitst in 2 voorstellingen. Gasten die naar een andere tijd zijn verplaatst hebben van ons persoonlijk bericht gekregen. Let goed op dat u naar de juiste voorstelling op de juiste tijd komt! 

Lees hier de huisregels & veelgestelde vragen over uw bezoek

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.