ma 2 mrt 20:15

Numero Uno

Ronald Goedemondt
ma 2 mrt
20:15

Ronald is verder. Wijzer, volwassener en rustiger? Dat niet. Zijn strijd met de doctrine van het alledaagse lijkt nu zelfs te pieken. Maar hij heeft inzichten. Hoe groter de afstand tot zijn verleden, hoe meer er naar boven komt. Wat gebeurt er met je, als alles altijd maar doordendert en jij niet weet hoe je jezelf op de eerste plaats moet zetten? Ronald onderzoekt dit met de verbale energie-explosie die we van hem gewend zijn.

Kaartverkoop niet via De Naald
De kaartverkoop van deze voorstelling verloopt via de website van GUTS. Dit is een extern ticketbureau dat frauduleuze handel in tickets onmogelijk maakt. Kaarten bestellen (max. 4 kaarten p.p.) kan alleen online via GUTS. Dit is een betrouwbare partij, dus geen zorgen! Vanaf maandag 17 februari 9:00 uur zijn via deze link kaarten te kopen voor Ronald Goedemondt in De Naald.

 
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.