do 9 jul 2020 - vr 10 jul 2020

Cinderella Crush

Flora Musical
do 9 jul 2020
-
vr 10 jul 2020
De musicalklas van het Floracollege brengt een spetterende dansmusical voor het hele gezin. 

GEANNULEERD

De voorstellingen van het Flora College, Cinderella Crush, op 9 en 10 juli, gaan niet door. Het geld van de kaartjes wordt via het WestlandTheater De Naald aan jullie teruggestort.
Zoals jullie zullen begrijpen heeft het theater het nu heel druk met het verzetten van vele voorstellingen. Wij vragen jullie dan ook om geduld en vertrouwen dat zodra het mogelijk is, jullie het geld van de kaartjes terug gestort zullen krijgen. Gasten die aan de balie karten hebben gekochte, worden persoonlijk door ons benaderd.

Natasja haar leven verandert, wanneer ze onverwacht bij het nieuwe gezin van haar vader moet gaan wonen. Een ander huis, een andere school, een ander leven...

Baby's en kleine kinderen
Iedere bezoeker van de bioscoop of het theater moet in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs, dus ook voor baby’s en kinderen van onder de 2 jaar zal een ticket gekocht moeten worden. Dit vanwege het aantal bezoekers dat er maximaal in ons theater aanwezig mag zijn. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen een baby, schootkind, peuter, kleuter of volwassene.

Tot slot willen wij mededelen dat bij overlast voor andere bezoekers het risico voor de ouders is en hen verzocht kan worden de zaal te verlaten.

 

Start verkoop woensdag 29 januari vanaf 10 uur online, 12 uur aan balie

​​CJP, 65+ en leerlingen
CJP, 65+ en leerlingen betalen op vertoon van hun pas ​een speciale prijs. Deze kaarten zijn alleen aan de balie of telefonisch te reserveren gedurende onze openingstijden. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.