di 4 feb - di 18 feb

TOPfilm - Hors Normes

TOPfilm
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Angst
  • Grof taalgebruik
di 4 feb
-
di 18 feb

Hors normes(The Specials) is de nieuwe film van het regisseursduo Éric Toledano en Olivier Nakache (de makers van Intouchables).

De film vertelt het bijzondere verhaal van twee goede vrienden die zich met hart en ziel inzetten voor autistische kinderen die zonder hen geen plek hebben in de maatschappij. De film is uit het leven gegrepen, met ijzersterke rollen van acteurs Vincent Cassel en Reda Kateb. De ontwapenende kinderen winnen meteen je hart.

Al meer dan 20 jaar runt Bruno (Cassel) een opvang voor autistische kinderen die nergens anders terecht kunnen. Wanneer ouders en zorginstellingen het echt niet meer weten, geeft Bruno hen een thuis. Zijn goede vriend Malek (Kateb) leidt met zijn organisatie jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen. Tijdens dit traject wisselen humoristische en confronterende situaties zich af en ontstaan er bijzondere vriendschappen.

Regie
Olivier Nakache, Éric Toledano
Cast
Hier: Vincent Cassel, Reda Kateb, Lyna Khoudri, Hélène Vincent
Speelduur
114 min
Jaar
2019
Land
Frankrijk
Taal
Frans
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Angst
  • Grof taalgebruik
Onderdeel van:
TOP films
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.