vr 6 mrt 20:15

AZUL

Marlies Ruigrok
vr 6 mrt
20:15
  • vr 6 mrt
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

“Ik kan lachen,
ik kan janken,
ik kan schreeuwen,
ik kan goed alleen zijn,
dacht ik.
Ik kan zuchten,
ik kan tranen laten vloeien.
Ik kan praten,
ik kan eindeloos praten.”
(uit AZUL)

We gaan het liefst probleemloos op vakantie. Maar juist als je met brandende zon in een opblaasbootje ronddobbert op een heldere zee en onder een wolkenloze hemel, komt wat je al maanden dwarszit pas écht naar boven drijven. Marlies neemt je mee in haar poging om het diepste te durven voelen. Langs persoonlijke obstakels, rake observaties en muzikale hoogtepunten.

Spannend muziektheater met een grote verscheidenheid aan muziek: van Stephen Sondheim tot Destiny’s Child en Kurt Weill tot PJ Harvey verpakt in frisse en stoere arrangementen gecombineerd met Marlies’ eigen teksten.

Entreeprijs Theaterfestival Boulevard
In augustus 2019 won de uit Schipluiden afkomstige theatermaakster Marlies Ruigrok de Entreeprijs 2019 op Theaterfestival Boulevard. Met deze voorstelling – AZUL -  heeft ze een plekje gekregen in het Rabo Talenten Concours.

Marlies is een rauwe, krachtige en veelzijdige performer en heeft een ontwapenende theaterpersoonlijkheid. Ze speelde de afgelopen jaren diverse rollen in uiteenlopende producties (o.a. Dario Fo). In juli is zij afgestudeerd van de Master Muziektheater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten met haar eerste eigen muziektheaterproject AZUL. Daaropvolgend won ze met diezelfde voorstelling de Entreeprijs 2019 op Festival Boulevard met een veelbelovend juryrapport: “Haar veelzijdigheid, energie en talent maken Marlies als performer onontkoombaar (…) “De poëzie en raakheid van Marlies teksten zijn prijzenswaardig.”

Deelnemer Rabo Talenten Concours. Klik hier voor meer informatie en kaarten 

Wegens overweldigend succes is de voorstelling verplaatst van de Rabo zaal naar de Jumbo Koornneefzaal. Onze gasten die al kaarten hadden krijgen nieuwe kaarten toegestuurd.

Over...

Marlies is geselecteerd voor de &C Talent Academy, een platform voor nieuw talent opgericht door Chantal Janzen! Marlies is, uit meer dan 1000(!) aanmeldingen gekozen als één van de vijf in de categorie zang:

"Talent moet gezien worden. Daarom zijn we november vorig jaar de &C Talent foundation gestart. Want door alle social media van tegenwoordig ligt de wereld aan je voeten, maar is het anderzijds ook super lastig uit de massa te springen. Om dit te doorbreken trapten wij gisteren af met de &C Talent Academy. 40 talenten, 8 categorieën, 5 talenten per categorie. Uit meer dan duizend aanmeldingen zijn deze talenten geselecteerd. Zij krijgen een jaar lang de kans zichzelf te laten zien. "

Niemand minder dan Caro Emerald is ambassadeur van deze categorie. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.