zo 19 jan - zo 26 jan

Mees Kees in de Wolken

Mees Kees in de Wolken
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
zo 19 jan
-
zo 26 jan

De school waar Mees Kees lesgeeft bestaat 50 jaar en directrice Dreus besluit dit te vieren met een groot galafeest!

In klas 6b wordt het opeens heel spannend wie met wie naar deze dansavond gaat. Tobias is zo verlegen dat hij Hasna niet durft te vragen en Hasna heeft andersom hetzelfde probleem. Mees Kees zou ze wel willen helpen, maar hij heeft zijn eigen zorgen. Marie Louise heeft hem voor zijn verjaardag een ballonvaart cadeau gegeven, maar Mees Kees heeft vreselijke hoogtevrees! Gelukkig steunt de hele klas hem. Zij durven ook heel veel dingen niet. Zoals dansen op het schoolfeest!

Als Mees Kees dit aan mevrouw Dreus vertelt, last ze prompt uitgebreide danslessen in met Rumba, Tango en Chachacha. Terwijl Tobias en Hasna om elkaar heen draaien en Mees Kees Marie Louise probeert te ontlopen, bereidt Dreus in het geheim een grote verrassing voor het jubileumfeest voor.

Regie
Martijn Smits
Cast
Hier: Leendert de Ridder, Sanne Wallis de Vries, Raymonde de Kuyper
Speelduur
72 min
Jaar
2019
Land
Nederland
Taal
Nederlands
  • Niet schadelijk / alle leeftijden

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.