ma 29 mrt 2021 - di 30 mrt 2021

Hunkert [reprise]

René van Meurs
ma 29 mrt 2021
-
di 30 mrt 2021

Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes. Deksels op neuzen, meerdere keren gestoten aan dezelfde aantrekkelijke steen, maar altijd vol vertrouwen de borst weer vooruit. Want wat betekent het eigenlijk om lief te hebben, te houden en te verliezen?

René weet er alles van en tegelijkertijd ook helemaal niets. Maar hij kan er wél goed over vertellen. Dat levert prachtige verhalen vol inzichten, hilarische improvisaties en bovenal enorm veel grappen op. Je kunt op zoek zijn naar de liefde, je kunt er naar verlangen of zelfs smachten. René doet daar een schepje bovenop. René Hunkert. En jij kunt niet anders dan van hem houden.

Inhaalvoorstelling van 28 & 29 september 2020. Bezoekers die reeds kaarten hadden zijn persoonlijk geïnformeerd.

Recensies

Trouw ★★★★: ''Maar hiertegenover staan de vele momenten waarop Van Meurs met zijn stijl juist weet te raken''. Lees hier de volledige recensie.

Over...

René van Meurs (Schipluiden, 1985) is de winnaar van de jury- én publieksprijs van Cameretten 2012.

Hij volgt een economische studie als hij in 2006 zonder enige ervaring meedoet aan het Griffioen Cabaret Festival, waar hij de publieksprijs wint. Improvisatiecollectief Op Sterk Water lijft hem in en met deze mannen tourt René twee jaar lang door Nederland. Hij leert er de fijne kneepjes van het improvisatie-vak, maar flirt ondertussen met zijn nieuwe liefde; stand-up comedy.

Als hij in juni 2007 auditie doet bij Comedytrain, wordt hij daar direct aangenomen. Als goed getraind improvisator houdt hij zich verrassend makkelijk staande op het Toomlerpodium en ontwikkelt hij zich met zijn frisse stijl en adembenemend tempo tot een publieksfavoriet.

In 2013 gaat René de theaters in met zijn eerste avondvullende programma Voor de storm. In 2015 volgt zijn tweede solovoorstelling: Even goede vrienden en momenteel tour hij langs de theaters met zijn derde show: Ik beloof niks.

Naast zijn avonturen in het theater, is hij op televisie te zien in Padoem Patsss, de one-liner show en wordt hij teamcaptain bij Rare Jongens. Daarnaast is hij al jaren één van de vaste schrijvers van het satirische televisieprogramma Dit was het nieuws.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.