vr 29 jan 2021 - za 30 jan 2021

Lacrimosa

Yentl en de Boer
vr 29 jan 2021
-
za 30 jan 2021

Nee, dat klinkt niet vrolijk nee. Lacrimosa. Het betekent zoiets als diepbedroefd. Of tot tranen geroerd. Absoluut een in-en-in trieste titel. Treurigheid, eenzaamheid, onzekerheid. Bah zeg.

Maar ja, zonder tranen geen leven. Luidkeels zingend over straat gaan, bestaat niet zonder de schorre keel van de volgende dag. Je kunt niet als een Tarzan door de jungle slingeren zonder er een oksel vol bloedzuigers aan over te houden.

Yentl en de Boer brengen een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn. Toch kunnen de zakdoeken thuisblijven: de leukste liedjesmakers van Nederland maken er een groot feest van. Muzikaal gaan ze verder, hun teksten zijn nog raker, en de sketches nog grappiger. Wat dat betreft had een vrolijker titel niet misstaan. Maar ja, soms is het niet anders.
In het bezit van de Prikkie Jongerenpas? Bij deze voorstelling heb jij voordeel! 
Lees hier meer over de voorwaarden. 

Wegens zwangerschap van beide dames zijn de voorstellingen van 21 en 22 februari 2020 verplaatst naar 29 en 30 januari 2021. Gasten die kaarten hadden voor 21 en 22 februari 2020 hebben nieuwe kaarten toegestuurd gekregen. 

Onderdeel van:
Prikkie! jongerenpas
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.