wo 20 nov - wo 4 dec

Wat Is Dan Liefde

Wat Is Dan Liefde
wo 20 nov
-
wo 4 dec

In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt.

Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?Elise Schaap uitgeroepen tot Beste Actrice van 2019!
De Televizier-Ster Acteur/Actrice gaat dit jaar naar Elise Schaap. De actrice ontving de prijs tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Elise Schaap, die pas voor de tweede keer in haar carrière genomineerd was, kreeg de prijs uit handen van Willeke van Ammelrooy. In haar aankondiging roemde ze de dit jaar overleden Paul Rutger Hauer en verwees naar de eigenzinnigheid van de acteur en de drie genomineerden. Schaap versloeg de andere twee genomineerden Chantal Janzen en Ilse Warringa. Die laatste won vorig jaar de Televizier-Ster voor haar rol in De luizenmoeder.

Regie
Aniëlle Webster
Speelduur
103 min
Jaar
2019
Land
Nederland
Taal
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Drugs- en/of alcoholmisbruik
  • Grof taalgebruik

Boek bij deze film op een aantal dagen het Wat is dan liefde arrangement! Scroll verder voor meer informatie. 

 

 


Boek het Wat is dan liefde- arrangement!

In samenwerking met Brasserie Mirell bieden wij een aantal dagen een leuk arrangement aan bij deze film: Voor € 29,- p.p. geniet je eerst van een driegangendiner bij Mirell op loopafstand van De Naald. Om vervolgens neer te ploffen in onze bioscoop bij de feelgoodfilm Wat is dan liefde.

Dit arrangement is geldig op een beperkt aantal dagen (indien de film draait) en is eenvoudig te reserveren via onze website of de balie. Je wordt tussen 17.00 en 17.30 uur verwacht bij Mirell om op tijd te zijn voor de film van 19.45 uur.

Deze actie is geldig op onderstaande data. Regelmatig worden deze aangevuld. Vol = Vol! Speciale (dieet)wensen graag vooraf doorgeven aan Mirell.

Beschikbare data zijn: 

  • woensdag 20 november (luitverkocht)
  • donderdag 21 november
  • maandag 25 november
  • dinsdag 26 november
  • donderdag 28 november

"Romantisch verhaal met fijne acteurs (AD) ★★★★

Over...

Lotte van ons Jongerenpanel bezocht de film en schreef: "Het is een echte feel good film waar liefde, familie, vriendschap en drama in voor komt. De acteurs zijn stuk voor stuk super leuk en goed in hun rol. Ook de verhaallijn is heel origineel en spannend. Een aanrader!"

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.