wo 20 nov - wo 27 nov

Everest: De Jonge Yeti (3D)

Everest: De Jonge Yeti (3D)
wo 20 nov
-
wo 27 nov
Ga mee op een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya.

Als tienermeisje Yi (Tara Hetharia) een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin (Roben Mitchell) en Peng (Matheu Hinzen) hem “Everest” te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde.

Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara (Sarah Paulson / Kim van Kooten) en zakenman Burnish (Derek de Lint), die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.

Regie
Jill Culton, Todd Wilderman
Speelduur
97 min
Jaar
2019
Land
China, VS
Taal
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 6 jaar
  • Geweld
  • Grof taalgebruik

"Een vriendelijke en fantasierijke animatiefilm"

De Volkskrant
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.