Mijn bijzonder rare week met Tess

Mijn bijzonder rare week met Tess
vr 23 aug
-
zo 1 sep

Bang om als jongste van het gezin alleen over te blijven, begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Door de ontmoeting met de ongrijpbare Tess, die een groot geheim met zich meedraagt, wordt hij een avontuur in getrokken dat hem doet inzien dat je je familie juist moet koesteren in plaats van ontvluchten.

Sam neemt een drastisch besluit waardoor zijn bijzondere vriendschap met Tess op het spel komt te staan en Tess haar leven voorgoed zal veranderen.

Regie
Steven Wouterlood
Cast
Sonny van Utteren, Josephine Arendsen, Julian Ras, Jennifer Hoffman, Tjebbo Gerritsma, Suzan Boogaerdt, Hans Dagelet, Guido Pollemans, Terence Schreurs
Speelduur
82 min
Jaar
2019
Land
Nederland
Taal
Nederlands
  • Niet schadelijk / alle leeftijden

 

"De triomftocht die Mijn bijzonder rare week met Tess maakt lang prestigieuze kinderfilmfestivals is terecht" ★★★★

Volkskrant

Over...

Zomeractie!
Op vertoon van je filmkaartje ontvang je in de zomervakantie bij de restaurants Chez Leon, Mirell, Pianobar, Fratelli en Hudson een aantrekkelijke korting op je lunch of diner of smul je van een speciaal samengesteld menu! Informeer bij de deelnemende restaurants welke korting of welk menu zij aanbieden.

Vooraf reserveren is niet noodzakelijk, maar wel gewenst. Uitsluitend geldig in de zomervakantie (19 juli t/m 1 september).


Recensies

Volkskrant ★★★★: "Sinds de wereldpremière op het filmfestival van Berlijn in februari maakt de film zelfs een ware triomftocht, prijzen verzamelend op prestigieuze kinderfilmfestivals van Zagreb tot New York. Het succes is meer dan terecht. Regisseur Steven Wouterlood heeft duidelijk hart voor het genre."

NRC ★★★★: "Net zo goed als een Scandinavische jeugdfilm"

Parool: "Met Mijn bijzonder rare week met Tess plaatst regisseur Steven Wouterlood zich in een stevige traditie van vermakelijke kinderfilms met een serieuze ondertoon."

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.