Toy Story 4 (3D NL)

Toy Story 4 (3D NL)
wo 21 aug
-
wo 4 sep

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie's tot speelgoed omgetoverde handenarbeidprojectje, genaamd Forky, zichzelf als 'vuilnis' ziet en niet als speelgoed, besluit Woody hem te laten zien waarom het leuk is om speelgoed te zijn.

Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een familietripje, wordt Woody door een onverwachte omweg herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep. Na jaren alleen op pad geweest te zijn, heeft Bo een avontuurlijk karakter gekregen, dat in schril contrast staat met haar breekbare porseleinen buitenkant. Maar nadat Woody en Bo erachter komen dat er een wereld van verschil tussen hen beiden is, ontdekken ze al snel dat er meer dringende zaken zijn om zich druk over te maken.

Klik hier voor Toy Story 4 in 2D

Regie
Josh Cooley
Cast
Keegan-Michael Key (Stem), Tom Hanks (Stem), Jordan Peele (Stem), Patricia Arquette (Stem)
Speelduur
100 min
Jaar
2019
Land
VS
  • Let op met kinderen tot 6 jaar
  • Angst

 

"Een perfect uitgevoerd, hilarisch avontuur" ★★★★★

NRC

Over...

Zomeractie!
Op vertoon van je filmkaartje ontvang je in de zomervakantie bij de restaurants Chez Leon, Mirell, Pianobar, Fratelli en Hudson een aantrekkelijke korting op je lunch of diner of smul je van een speciaal samengesteld menu! Informeer bij de deelnemende restaurants welke korting of welk menu zij aanbieden.

Vooraf reserveren is niet noodzakelijk, maar wel gewenst. Uitsluitend geldig in de zomervakantie (19 juli t/m 1 september).

Recensies

NRC ★★★★★ "Een perfect uitgevoerd, hilarisch avontuur"
AD ★★★★★ "Opnieuw oogst Pixar/Disney bewondering voor de inventiviteit die in deze vervolgfilm is gestopt. De kwaliteit van de animaties is weer van een ongekend, hoog niveau. Vooral de kermis, waar een groot deel van de film zich afspeelt, is wat details betreft een lust voor het oog. Bovendien heeft het verhaal veel emotionele lagen, ongekend voor een animatiefilm."
AD ★★★★★ "Een roadtrip vol vaart"

Recensies internationaal

"It will blow you away in ways you won't be expecting" - Los Angeles Times
"Pixar delivers a touching final chapter" - Polygon
"Amusing and charming" - The Guardian
"As wonderful as the others" - Chicago Sun Times

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.