zo 26 jan 15:00

Camerata Terra Reno o.lv. Marco Brons

Oude Kerk Klassiek
zo 26 jan
15:00

In samenwerking met Stichting Vrienden van de Oude Kerk Naaldwijk en Westland Cultuurweb organiseert De Naald een reeks toegankelijke, klassieke concerten onder de noemer 'Oude Kerk Klassiek'. Dit seizoen zijn o.a. te gast het Westland Saxofoon Orkest, Camerata RCO, het Zuid Hollands Symfonieorkest, Camerata Terra Reno en concertpianist Erwin Rommert Weerstra.

Tijdens dit concert is Camerata Terra Reno te gast, o.l.v. Marco Bons. Met muziek van Vivaldi De Vier Jaargetijden met soliste Sasha Mashina. Eine Kleine Nachtmusik van Mozart.

Meer informatie over de invulling van het programma volgt.

Over...

De Nederlandse dirigent Marco Bons won de tweede prijs op het Atlantic Coast Festival in Portugal. In 2009 won hij de eerste prijs op het Blue Danube Opera dirigenten Concours te Burgas (Bulgarije). Sinds 2010 dirigeert hij operaproducties aan de operahuizen van o.a. Boekarest, Belgrado, Bratislava en Banska Bystrica(Slowakije).

Zijn affiniteit met opera komt in Nederland o.a. tot uiting bij het operagezelschap “Bel Canto” te Velsen en de “Rotterdamse Opera”. Van beide gezelschappen is Marco Bons artistiek leider. In dezelfde functie dirigeert hij Kamerorkest “Utrechtse Muziekacademie”(UMA) en in Den Haag is hij als dirigent verbonden aan symfonie-orkest “Carpe Diem”.

Op eigen initiatief ontstond eind 2007 het nieuwe ensemble “Camerata Terra Reno”. De diversiteit aan ensembles veroorzaakt de opbouw van een breed repertoire, variërend van vroege barokmuziek tot en met hedendaagse werken.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.