Camerata RCO

Oude Kerk Klassiek
zo 27 okt
15:00

In samenwerking met Stichting Vrienden van de Oude Kerk Naaldwijk en Westland Cultuurweb organiseert De Naald een reeks toegankelijke, klassieke concerten onder de noemer 'Oude Kerk Klassiek'. Dit seizoen zijn o.a. te gast het Westland Saxofoon Orkest, Camerata RCO, het Zuid Hollands Symfonieorkest, Camerata Terra Reno en concertpianist Erwin Rommert Weerstra.

Tijdens dit concert is het Camerata RCO te gast. Met muziek van Schuman, Max Bruch en Mozart. Een licht klassiek programma met passie en een vleugje humor.

Meer informatie over de invulling van het programma volgt.

Over...

Camerata RCO is een uniek ensemble, bestaande uit leden van het Koninklijk Concertgebouworkest. Camerata RCO geeft veel concerten in binnen- en buitenland. Het is ensemble in residence bij een aantal festivals in Italië. Ook heeft Camerata RCO een eigen serie in de Oude Kerk in Spaarndam, het Energiehuis in Dordrecht en VondelCS in Amsterdam.

Recent hebben zij opgetreden in o.a. Bilbao, New York, Washington, Moskou en op Hawaii. Met als hoogtepunten een optreden in de Grote Zaal van Het Concertgebouw tijdens de Robeco SummerNights en een optreden bij de Frick Collection in New York City.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.