Dutch Dyane Racing Team

Onze beste Vijand
zo 29 sep
15:30
  • zo 29 sep
    15:30
    Jumbo Koornneefzaal

Een vriendengroep uit het Westland raakte geïnspireerd door een oude sticker op een gereedschapskist: een 24-uurs race voor 2CV's op het Formule 1-circuit van Spa-Francorchamps in de Belgische Ardennen.

In 2015 hebben ze hun droom werkelijkheid gemaakt en racet het Dutch Dyane Racing Team mee in het open Belgisch kampioenschap in de standaard klasse.

Fastforward naar 2018 en er wordt om het kampioenschap gestreden met het Franse BrokenSport. De lange, zware, onvoorspelbare 24-uurs race op het ontzagwekkende circuit van Spa Francorchamps is cruciaal voor het kampioenschap. Gewapend met een goed voorbereidde strategie wordt de strijd met de Fransen aangegaan.

Lukt het ze om het Franse team te verslaan en de bovenste tree van het podium te betreden? Kom dan kijken naar deze documentaire!

Een documentaire van :
Edwin van Viegen
Tom Guenot
Edgar Kapp

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.