i.s.m. biersommelier Kim Sonneveld

Bierproeverij
di 9 jul
20:00
  • di 9 jul
    20:00
    Foyer

I.s.m. internationaal Biersommelier Kim Sonneveld organiseert De Naald een heuse Bierproeverij. Want een avondje uit is pas compleet met een goed glas bier erbij, toch?

Een gezellig samenzijn met mooie bieren en er stiekem ook nog wat van leren, hoe mooi is dat! Laat je meevoeren in de brede wereld van bier waarin zoveel te ontdekken is. Zes bieren worden toegelicht op geur, kleur, smaak en het verhaal achter het bier. Maar bovenal wordt het een gezellige avond, waarbij mooie bijpassende happen worden geserveerd om de bierbeleving nog groter te maken.

Een bijzondere bierbeleving in de gezellige sfeer van het theater voor slechts € 27,50. Leuk om cadeau te geven met Vaderdag, of gewoon je vrienden (of vriendinnen) mee te nemen voor een gezellige en smakelijke avond.

Vol = vol!
 

 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.