Weltschmerz

Anne & Lisa
di 25 jun
20:15
  • di 25 jun
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

De winnaar van de zevende editie van het Rabo Talenten Concours van WestlandTheater De Naald is bekend! Het piepjonge cabaretduo Anne & Lisa wint de Rabo Publieksprijs van seizoen 18/19 voor hun voorstelling WELTSCHMERZ. Deze voorstelling werd door het publiek van De Naald als hoogste gewaardeerd.

 

Met het Rabo Talenten Concours biedt De Naald, met steun van Rabobank Westland, nieuw talent een podium en investeert hiermee in de toekomst van talentvolle artiesten. Gerard van Hoeven, directievoorzitter Rabobank Westland: “Wij vinden het belangrijk om de regio ook op cultureel gebied te versterken en ondersteunen daarom al zeven seizoenen met trots het Rabo Talenten Concours van WestlandTheater De Naald. Het is goed dat nieuw talent een podium krijgt en daarmee de kans zich te ontwikkelen. Het Rabo Talenten Concours blijft daarmee een waardevolle zoektocht naar dat nieuwe talent.”

De winnaars van de voorgaande zes edities waren Louise Korthals, Eva Crutzen, Roos Blufpand, de Westlandse Dwaalkat, Elke Vierveijzer en het duo De Fransse Eijkel.

Anne & Lisa

Met vlag en wimpel studeerden Anne & Lisa af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. In hun debuutvoorstelling WELTSCHMERZ doorgronden Anne & Lisa personages die niet bepaald vooraan stonden toen geluk en liefde werden uitgedeeld. Met snelle sketches en absurde situaties, waar iedereen zijn vraagtekens bij zet, brengen ze op humoristische wijze een ode aan de onvolmaaktheid van de wereld.

Met WELTSCHMERZ stonden zij wegens grote belangstelling twee avonden in De Naald. Het publiek was onder de indruk en oordeelde:

“Verfrissend. Een lawine van originele en energieke sketches. Mooie aanwinst voor theater”
“Creatief, grappig en smerig”
“Zere spieren in mijn wangen van het lachen”
“Vernieuwend leuk!”
“Vreemd maar erg goed”
“Prachtige mimiek, heel sprekend, origineel ontwapenend en treffend”
“Gedurfd!”

Uitreiking
Dinsdag 25 juni staat het duo Anne & Lisa met hun winnende voorstelling in de Jumbo Koornneefzaal van De Naald, waarna zij de Rabo Publieksprijs 18/19 ontvangen: een cheque t.w.v. € 1.000,00 uit handen van Gerard van Hoeven, directievoorzitter Rabobank Westland. Maak voor slechts € 7,50 inclusief consumptie kennis met deze aanstormende talenten en kersverse winnaars van Rabo Talenten Concours. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.westlandtheater.nl of 0174-636900. Aanvang 20.15 uur

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.