Aladdin (3D)

Aladdin (3D)
do 27 jun
-
wo 10 jul
Data & tickets

Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah.

De film is geregisseerd door Guy Ritchie, geschreven door John August en Guy Ritchie en gebaseerd op Disney's Aladdin.
 

Voor de 2D NL versie klik hier. 

AD ★★★★: "Al met al is Aladdin misschien wel de beste acteursversie van een animatiefilm die Disney tot nu toe heeft gemaakt. De aanstekelijke liedjes zijn uitstekend gedoseerd en geven het verhaal zelfs nieuwe impulsen en vaart. Aladdin is een schat van een film." Lees hier de volledige recensie. 

Regie
Guy Ritchie
Cast
Will Smith, Naomi Scott, Mena Massoud
Speelduur
128 min
Jaar
2019
Land
VS
Taal
Engels
  • Let op met kinderen tot 9 jaar
  • Angst

Lotte van ons Jongerenpanel bezocht deze film en schreef er onderstaande recensie over:

"Ik heb de film ‘Aladdin’ bezocht in 3D. Het was echt heel mooi hoe alles gemaakt en gespeeld was in de film. Alles leek net echt, zelfs de dieren die er in voor kwamen. Ook vond ik de acteurs heel goed en leuk.

De liedjes uit de film mochten natuurlijk niet ontbreken en dat gaf zo’n leuke sfeer aan de film, het was heel verleidelijk om mee te gaan zingen met de liedjes. Sommige stukjes uit de film waren best wel eng en dat had ik eigenlijk helemaal niet verwacht omdat het vooral een film voor kinderen is. Het maakte de film wel spannender en daardoor bleef je echt in het verhaal zitten.

Ik raad de film niet aan voor hele kleine kinderen omdat die het denk ik best wel eng gaan vinden. Verder raad ik hem aan iedereen aan omdat het echt zo’n leuke en mooie film is waar je naar kan blijven kijken, hij wordt nooit saai! Dikke aanrader dus. Deze moet je gezien hebben!"

"Aladdin is een schat van een film" ★★★★
AD
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.