wo 20 mei - do 21 mei

The Rolling Stones' Sticky Fingers

Legendary Albums Live
wo 20 mei
-
do 21 mei

Vijftig jaar nadat The Rolling Stones in 1969 hun gevierde album Sticky Fingers creëerden, presenteert Legendary Albums Live de plaat integraal in De Naald. Met o.a. Jan Akkerman (Focus) en Bert Heerink (Vandenberg, Picture)!

Werd de verzameling songs destijds al unaniem geroemd als het creatieve hoogtepunt van Jagger, Richards & Co, ook een halve eeuw later zijn historische songs als Brown Sugar, Sister Morphine en Wild Horses nog steeds springlevend.

De songs van de klassieker met de beroemde ritssluiting-hoes worden afgewisseld met boeiende achtergrondverhalen en sprekende videobeelden. Natuurlijk komen ook de grootste hits van de andere albums voorbij. Gebracht door onder andere Jan Akkerman, Bert Heerink en een vette LA Liveband. Een onvergetelijke avond Stones-Satisfaction!

Over...

Jan Akkerman, Bert Heerink en Legendary Albums Live
Jan Akkerman verwierf internationale bekendheid met zijn band Focus (van de wereldhit ‘Hocus Pocus) waarmee hij door Europa en VS toerde en samenspeelde met o.a. Gentle Giant, Frank Zappa en Yes. In 1973 werd Akkerman uitgeroepen tot beste gitarist van de wereld. In zijn solocarrière speelde hij onder meer met Herman Brood, Paco de Lucía, Peter Banks, Solution en B.B. King. 

Afgelopen oktober bracht Jan Akkerman  zijn laatste solo album Close Beauty uit.

Bert Heerink werd voornamelijk bekend als zanger van de internationaal bekende hardrockband Vandenberg, en als bandlid van de heavymetalband Picture. In 1995 scoorde Heerink met het nummer Julie July een top 10-hit in de Nederlands hitparades. In 2000 werd Heerink zanger bij de reünie van de band Kayak.

Legendary Albums Live is een productie van producent, zanger en componist Peter Groot Kormelink.
Elk jaar brengt Peter Groot Kormelink een legendarisch album naar de theaters.
Met Legendary Albums Live bracht hij eerder de producties: Stevie Wonder - Songs In The Key of Life, U2 – The Joshua Tree by 3JS, Dire Straits – Brothers in Arms en Bruce Springsteens Born in the U.S.A.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.