do 14 mei 20:15

Best of...

Ton Kas
do 14 mei
20:15
  • do 14 mei
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal
    Geannuleerd

Je leest het goed. De beste fragmenten uit de eerdere drie shows gaan de revue nog ‘ns passeren. Maar anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal. Waarom Best of…? Wat denk je zelf? Om ‘t nóg bezopener te maken natuurlijk. Daarom!

Aan de opzet verandert nul komma nul: een totaal mallotige, melige avond opdienen.
Dus het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders, psychiaters, te dikke of juist te dunne wijven, politie-agenten enzovoort wordt weer uit de kast getrokken. Grof en overdreven tot en met! Pure flauwekul, die niemand persoonlijk hoeft op te vatten - óók wel ‘ns leuk, voor de verandering!

En laat je vooral niet wijsmaken dat mijn kunstje meer voor mannen is: de vrouwen produceren doorgaans de meeste decibels in de zaal!

M’n hond zorgt trouwens weer voor de gevoelige snaar, want die snaar van mij lopen ze nog naar te zoeken...

“Kas toont zich wederom een meesterlijke verteller en zijn voorstelling verdient het predicaat ‘onemanshow’ dubbel en dwars.”

Het Parool

Over...

Ton Kas is o.a. bekend als Arie Balk uit 't Schaep met de 5 Pooten en verder van tv-series als Hertenkamp, TV-7 en de films LEK, Vet Hard, Vox Populi, De Heineken ontvoering, Plan C en het veelbekroonde Matterhorn.

In 2014 won hij de Gouden Kalf voor de beste mannelijke bijrol in de film ‘Jongens’. Ook won hij drie maal de VSCD Mimeprijs.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.