wo 6 jan 2021 20:15

F*ke it

De Gestampte Meisjes
wo 6 jan 2021
20:15

Drie showgirls lijken alles perfect voor elkaar te hebben. Ze zijn jong, mooi, succesvol en de wereld ligt aan hun voeten. Maar wat schuilt er nou werkelijk achter die stralende gezichten?

Als er kleine barsten lijken te ontstaan proberen De Gestampte Meisjes dit uit alle macht te verbergen. ‘De show must go on’. Want het publiek komt toch voor een Magic Show? Ze willen voor één avond ontsnappen aan de realiteit en zitten toch niet te wachten op kwetsbaarheid of persoonlijke verhalen? Dus fake it, ‘till you make it! Maar wat doe je als de realiteit je begint in te halen, je een fout maakt of als je een truc spannend vindt om te doen en eigenlijk niet meer durft. Heb je dan gefaald?

F*KE IT is de nieuwe avondvullende show van De Gestampte Meisjes. Vol magie, illusies en humor. Er zullen dingen te zien zijn die niet bestaan en er bestaan dingen die je niet zult zien. Want zoals de grote Houdini ooit zei....

Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours.
Klik hier voor meer informatie.

Inhaalvoorstelling van 25 april 2020. Bezoekers die reeds kaarten hadden zijn persoonlijk geïnformeerd.

⋆⋆⋆⋆ “De Gestampte Meisjes maken snelle, komische voorstellingen, vaak heel persoonlijk en de schaamte voorbij. Confronterend en ongegeneerd”

De Theaterkrant over hun vorige voorstelling BALLEN

Over...

"Wij zijn Esmée, Ymke en Thenera A.K.A. De Gestampte Meisjes Fysiek Cabarettrio met snelle voorstellingen met een schaamteloos rauw randje. We maken voorstellingen met dans en harde beats opgevolgd door kwetsbare verhalen en altijd een onverwachte twist.

Na alle drie een kunstopleiding te hebben gevolgd, hebben we elkaar leren kennen bij theatergroep DOX te Utrecht. Daarna was het tijd om zelf de touwtjes in handen te nemen. We wilde onze eigen stijl creëren, kleuren buiten de lijntjes en maken zonder grenzen.

Zo is in 2015 de eerste voorstelling SCHAAM STREKEN ontstaan die met succes is ontvangen door het publiek, en de theaterwereld: Amsterdam Fringe Bronze Award, At Zimmic Gezelschapsprijs en halve finale Leids Cabaret Festival 2017.

De tweede voorstelling BALLEN werd ook een succes bij het publiek. Hiermee wonnen we de Publieksprijs op het Delft Fringe Festival 2017, 4****Sterren in de Theaterkrant en behaalden we de halve finale van Cameretten.

Wij konden maar niet genoeg krijgen van ballen dus hebben onze eerste avondvullende voorstelling gemaakt: BALLEN 2.0, nog meer BALLEN dus. Hiermee touren wij in seizoen 2018/2019 en seizoen 2019/2020 door Nederland en België.

Wij hebben eind 2018 de kerstvoorstelling van Theater Walhalla gemaakt, F*KE IT. Vanaf september 2019 ook in het theater bij u in de buurt." - De Gestampte Meisjes

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.