do 23 apr - vr 24 apr

The Fifth - Jubileumtour

The Best of Britain
do 23 apr
-
vr 24 apr

Een groots jubileumprogramma met tal van wereldhits van Engelse bodem. Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee brengen onder begeleiding van hun vijfkoppige band nummers van The Beatles tot Coldplay en zo’n beetje alles daar tussenin. Al jaren een feest van herkenning. Zo ook vanavond!

Sommige bezoekers zeiden na afloop dat ze hun hele jeugd weer opnieuw beleefd hadden en anderen dat ze de hits van nu in combinatie met het wat oudere materiaal zo te gek vonden. Er valt voor iedereen, van jong tot oud, veel te genieten. Maar de mensen op het podium genieten zelf ook. Met volle teugen zelfs. Want het motto van The Best of Britain is ‘gedrevenheid’. En dat levert een spetterend muzikaal spektakel op en een theateravond om nooit meer te vergeten. De combinatie van topartiesten, die vele wereldhits én supermuzikanten maakt het tot een ongekende sfeer en echt The Best of Britain!volle edities zijn al een feit. Maar de oneindige lijst hits van Queen, The Stones, Elton John, Pink Floyd, Eric Clapton, Robbie Williams en vele anderen maakt dat een jubileumeditie onontkoombaar is. Om het nog maar niet te hebben over hits van Deep Purple, Genesis, The Police, Led Zeppelin en David Bowie. Gebracht door dijken van vocalisten en een dito live band.
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.