vr 10 jul 2020 20:15

Alles is er

Louise Korthals
vr 10 jul 2020
20:15
  • vr 10 jul 2020
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal
    Geannuleerd

“Wat een kracht, wat een oer… Louise Korthals bewijst dat ze tot de absolute cabarettop behoort”, schreef De Telegraaf met vijf sterren over Alles is er. Het Parool voegde daar nog eens aan toe: “De beste en meest gedurfde voorstelling die Korthals tot nu toe maakte. Een performance om je vingers bij af te likken.”

In Alles is er gaat Louise de muzikale confrontatie aan met alles. Schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Toch?

Winnaar Poelifinario Engagement 2019 
De VSCD Cabaretjury heeft deze voorstelling genomineerd voor de Poelifinario 2019 in de categorie engagement, de prijs voor die theatermaker met het meest indrukwekkende programma van het seizoen. De jury: “Met gespierde stellingen en ronkend verwoorde twijfels zet Louise Korthals de thematiek van haar derde voorstelling prachtig neer. Alles is er gaat over doorgeven. Wat geven we nú door aan onze kinderen? En wat geven we stráks door aan onze Moeder Aarde? Korthals verbindt het uiterst persoonlijke moeiteloos aan het maatschappelijk relevante. Haar spel is minstens zo imponerend als die inhoud. Ze gromt, stampt, ontreddert en ontroert. Het is een zeer krachtige performance, ondersteund door fantastische muzikanten en een fraai toneelbeeld.”

Maandag 30 september is Louise Korthals uitgeroepen tot winnaar van de Poelifinario 2019 in de categorie Engagement!


Wegens ziekte is deze voorstelling geannuleerd. Bezoekers ontvangen persoonlijk bericht.


★★★★★ “Wat een kracht, wat een oer… Louise Korthals bewijst dat ze tot de absolute cabarettop behoort”

De Telegraaf
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.