wo 7 apr 2021 20:15

Finalistentournee 2020

Leids Cabaret Festival
wo 7 apr 2021
20:15
  • wo 7 apr 2021
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal
    Niet reserveerbaar

Hofleverancier van nieuw cabarettalent. Hét festival voor eigenzinnige makers. Micha Wertheim, Erik van Muiswinkel, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Tim Fransen; voor hen begon het allemaal op het Leids Cabaret Festival. De nieuwe grote namen van de Nederlandse cabaretwereld. 

De drie finalisten staan te popelen. Om je te overtuigen, bij je strot te grijpen en niet meer los te laten. Durf jij kennis te komen maken? 

Finalisten 2020
Winnares Lisa Ostermann en finalisten Thjum Arts en De Vriendendienst stellen zich deze avond aan je voor. Lisa Osterman won alle prijzen in de finale voor haar programma 'Wat de ander wil horen’: een mix van scherpe grappen, liedjes en onverwachte wendingen. De jury: "Een excellente voorstelling, met een mooie spanningsboog, perfect evenwichtig en afgerond. Het spelplezier spatte eraf."

De jury over Thjum Arts: "Niemand speelde zo behendig en intelligent met onze verwachtingspatronen (...) Filosofie, sociologie en spiritualiteit in één, zonder dat de humor inboet aan kracht: het is maar weinig cabaretiers gegeven."

En de jury over De Vriendendienst: "Een even verrassende als samenhangende conference, energiek en dynamisch gebracht, met veel fysieke kracht en de gepaste mimiek." 

Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours.

In het bezit van de Prikkie Jongerenpas? Bij deze voorstelling heb jij voordeel! 

Lees hier meer over de voorwaarden. 

Let op: dit zijn de finalisten van de Finalistentournee 2020 die 8 april 2020 plaats zou vinden. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.