ma 6 apr 19:30

Finale!

Spotlight
ma 6 apr
19:30
  • ma 6 apr
    19:30
    Jumbo Koornneefzaal

Spotlight is dé zoektocht naar jong, Westlands talent. In deze professionele talentenjacht gaan De Naald en Westland Cultuurweb op zoek naar verborgen talenten op Westlandse middelbare scholen.
 

De eerste editie was een groot succes. Zang, dans, muziek, toneel, beeldende kunst… Alles kwam voorbij en werd door een vakkundige jury beoordeeld. Welke talenten zijn dit jaar klaar om ontdekt te worden?

Professionele vakjury
De vakjury van de finaleavond op 6 april bestaat uit actrice Esmée van Kampen, het cabaretduo Spruijt & Opperman en de voorzitter van het bestuur van CODARTS (Hogeschool voor de Kunsten) Wilma Franchimon. De finaleavond wordt, na het succes van vorig jaar, opnieuw gepresenteerd door voormalig Ashton Brother Pepijn Gunneweg!

De deelnemende scholen dit jaar zijn ISW Hoogeland, Flora Lentiz College, Lentiz Dalton Mavo & Het Groene Lyceum, ISW Irenestraat, ISW Gasthuislaan en ISW Sweelincklaan. 

Spotlight is een samenwerking tussen De Naald en Westland Cultuurweb en wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Westland, Loswal de Bonnen, Filiorum Future en Glascom Tuinbouw.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.