za 4 apr 20:15

Sorry Baby

Stefano Keizers
za 4 apr
20:15

Balancerend op de grenzen van absurdisme en surrealisme. Stefano Keizers ontregelt. Danst met een brede grijns over alle grenzen heen. “Overrompelend cabaretdebuut”, schreef NRC. Niets is wat het lijkt. Wees gewaarschuwd

Sorry dat ik besta. Dat je zoveel hebt moeten huilen. Dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam. Dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik me zo gedragen heb en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen.

Recensies
Theaterkrant (keuze van de criticus): "Met Sorry baby biedt Keizers een opvallend programma op het grensgebied tussen cabaret en kunst, waarover je lang kunt napraten. Of je nu theaterprofessional, kunstenaar of gewoon cabaretliefhebber bent." Lees hier de volledige recensie. 

NRC (vijf sterren): "Bloedstollend cabaret (...) Net als zijn debuut is opvolger Sorry Baby van cabaretier Stefano Keizers een radicaal theaterexperiment, waarbij hij de verwachtingen van het publiek op zijn kop zet." Lees hier de volledige recensie (let op: spoilers!)

De Volkskrant (twee sterren): "Het schort aan originaliteit en verrassing bij het anti-cabaret van Keizers." Lees hier de volledige recensie.

“Overrompelend cabaretdebuut”

- NRC
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.