wo 1 apr 20:15

Amai

Pieter Verelst
wo 1 apr
20:15
  • wo 1 apr
    20:15
    Rabo zaal

“Anderhalf uur lang klinkklare nonsens en krankzinnige onvoorspelbaarheid”, schreef Theaterkrant over de debuutvoorstelling van de Vlaamse Pieter Verelst. In 2016 won hij het cabaretfestival Cameretten en toerde daarna met zijn debuutvoorstelling Mijn broer en ik door Nederland en België.

De Standaard kende de voorstelling vijf sterren toe met de lovende woorden: “Briljant absurdisme, zelden was comedy zo spannend en onvoorspelbaar.”

Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen treedt Pieter de wereld tegemoet. Zijn nieuwe voorstelling Amai zit vol met zijn typische humor en muzikale vondsten. Hij zoomt in op zijn generatie, materialisme, liefde, relaties, angst en wandelende takken. Want amai. Het is toch allemaal wat.Recensies
De Standaard (5 sterren), ''Briljante cabaretier''

Het Nieuwsblad (5 sterren), ''Niemand wist ons dit seizoen zo in de ban te krijgen''

Theaterparadijs (5 sterren), ''Meesterlijke voorstelling''

De Volkskrant (3 sterren), ''Voortdurend spannend en onvoorspelbaar''

Theaterkrant, 'Razende zoektocht naar liefde''


Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours.
Klik hier voor meer informatie.  

★★★★★ “Briljant absurdisme, zelden was comedy zo spannend en onvoorspelbaar.”

- De Standaard
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.