vr 3 jul 2020 - za 4 jul 2020

Lijmen

Grof Geschud
vr 3 jul 2020
-
za 4 jul 2020

In Lijmen bevragen Lander en Myrthe via ridders en bejaarden, Plato en perenvlaai, het onvermogen om vast te houden. Maar ook de angst om lost te laten. 

Een even ontroerende als hilarische zoektocht, in de regie van Raf Walschaerts (Kommil Foo) en Minou Bosua (De Bloeiende Maagden).

De Nederlandse Myrthe van Velden en de Belgische Lander Severins leerden elkaar kennen op de Koningstheateracademie en zijn sindsdien onafscheidelijk. In 2018 studeerden ze als Grof Geschud af met de hoogst haalbare onderscheiding. Om vervolgens deel te nemen aan cabaretfestival Cameretten, waar de jury oordeelde: “Een programma van hoog niveau. Hun verhalende bijna toneelmatige vorm van cabaret is vernieuwend.” Nu is dit piepjonge duo klaar om hun vleugels te spreiden en hun geschud ten toon te stellen.

Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours.
Klik hier voor meer informatie.

Recensies
De Standaard ****: "Uitstekend debuut waarin Grof Geschud grenzen verlegt en zaadjes plant." Klik hier voor de volledige recensie.
Theaterkrant: "Hun echte band zorgt ervoor dat ze clichématige relatiegrappen uit de weg kunnen gaan, en juist een dimensie kunnen toevoegen aan het bekende man-vrouw getouwtrek; de sketches zijn per slot van rekening allemaal op elkaar gebaseerd"

Dit betreft de inhaalvoorstelling van 24 of 25 maart jl. Onze gasten zijn hier persoonlijk over geïnformeerd. 

“Een programma van hoog niveau. Hun verhalende bijna toneelmatige vorm van cabaret is vernieuwend.”

- Jury cabaretfestival Cameretten
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.