Doet sneeuw pijn

Solo Stories met Saskia Temmink
za 21 mrt
20:15

Eindelijk hebben ze elkaar gevonden. Ze beginnen een leven samen en krijgen een zoon. Dan gaat hij zoals elk jaar skiën met zijn vrienden. Maar deze keer komt hij niet meer terug. Na de begrafenis rest er een levensgroot gat dat opnieuw gevuld moet worden. Maar hoe?

Een tragikomische monoloog over een vrouw die de dood van haar man een plek heeft te geven, maar tegelijkertijd ook als moeder door moet met het dagelijks leven. Over een ondenkbaar verlies, maar ook over de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen. Gebaseerd op het gelijknamige, autobiografische boek van journalist Carolien Spaans. Op het toneel gebracht door Saskia Temmink (Bloedverwanten, de 12 van Oldenheim).

Om 19.00 uur is er een gratis voorbespreking over deze voorstelling. Opgeven hiervoor kan via de balie van De Naald.

Over...

Voorbespreking
Dramaturg Annemiek Lely vertelt tijdens de voorbespreking meer over de inhoud en achtergrond van de voorstelling. Waar gaat Doet sneeuw pijn over? Waarom koos Solo Stories ervoor om dit boek van journalist Carolien Spaans te bewerken voor een theatervoorstelling? Hoe maak je van een boek een monoloog voor het toneel? Wie werken er aan deze productie mee? Annemiek zal tevens een paar kleine hints geven die maken dat je de voorstelling net iets anders gaat bekijken. Ook zal Annemiek ingaan op de thematiek van de voorstelling.

De voorbespreking is gratis te bezoeken. Opgeven via de balie van De Naald. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.