za 18 jul 2020 20:15

Schadevrije jaren

Tim Hartog
za 18 jul 2020
20:15
  • za 18 jul 2020
    20:15
    Rabo zaal

Vroeg of laat lopen we allemaal wel een keer schade op. In de liefde, vriendschappen of als ouders van een opgroeiend kind.

De vraag is hoe om te gaan met deze schade. Hoe groot is het en kun je ermee door blijven lopen? Of maak je een melding van en vervallen daarmee je schadevrije jaren? En is iedereen bovendien op de hoogte van je krasjes? Tim onderzoekt hoe we kunnen voorkomen dat we eindigen als onzekere over-verzekerden die zelfs zichzelf niet meer vertrouwen.

Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours.
Klik hier voor meer informatie.

Dit is de inhaalvoorstelling van 19 maart jl. Onze gasten zijn hier persoonlijk over geïnformeerd. 

Voordat u ons theater bezoekt, vragen wij uw aandacht voor onze huisregels.

Over...

Geboren en getogen in Rotterdam. Heeft studies gedaan waarvan één afgemaakt in 2010 aan de Koningstheateracademie, in Den Bosch. 

Deed mee aan het VARA Leids Cabaret Festival in 2015 en haalde daar de finale, waarin hij werd geprezen om zijn teksten die soms indringend en subtiel waren. Hij was onder andere te zien op Lowlands, Oerol, International Comedyfestival Rotterdam, TEDx, Noorderslag, Metropolis en Bevrijdingsfestival. 

Bestiert met ziel en zaligheid de inmiddels immer uitverkochte avonden van The Stand Up Club als vaste MC in Theater Walhalla en Comedy Club Haug.

Op televisie is hij in 2012 te zien geweest bij ‘The Comedy Factory’ op RTL4 en in 2017 zat hij in 3 afleveringen van ‘De Grote Improvisatieshow’. Daarmee toert hij ook dit jaar in de theaters. 

Hij wordt geroemd om zijn innemende persoonlijkheid en zijn sympathieke voorkomen waarmee hij iedere zaal vakkundig in kan pakken, maar wees op je hoede, want voor je het weet slaat hij je genadeloos hard om de oren. Hij neemt graag de status quo onder de loep en zet je daarmee op het verkeerde been. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.