do 19 mrt 19:30

Brugklas de Musical (9+)

Morssinkhof Terra Theaterproducties
do 19 mrt
19:30
  • do 19 mrt
    19:30
    Jumbo Koornneefzaal

De populaire Zapp TV serie Brugklas komt naar De Naald! Alles wat er gebeurd in het eerste jaar van de middelbare school kun je nu van nóg dichterbij meemaken.

In deze musical zijn Max (Niek Roozen), Selma (May Hollerman), Emma (Belle Zimmerman), Jamie (Claire Veldkamp) en een compleet nieuwe Brugklasser te zien. Kom je ook?

Een hip hop-musical over Willem van Oranje. Max vindt dat een vet idee, lekker out of the box! Dan wil Emma de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? Brugklas de Musical is een herkenbare zoektocht naar wie je bent in de belangrijkste periode van je leven.


Recensies
Musicalworld: “Actuele thema’s mooi verpakt in sterk verhaal” ★★★★
AD: “Zang en dans uitstekend” ★★★
Theaterparadijs: “Zeer verrassend” ★★★★
Theaterkrant: “Televisieserie overtuigend bewerkt tot musical”

Winnaar Musical Award Beste Muziek

Onderdeel van:
Familietheater 2019-2020

Wat vindt ons Jongerenpanel?

Babette van ons Jongerenpanel bezocht onlangs de voorstelling Brugklas de Musical en maakte hier een enthousiaste vlog over! Bekijk hier hoe ze het vond. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.