De Aanslag (try-out)

Victor Löw, Peter Bolhuis, Henriëtte Tol e.a.
za 14 mrt
20:15
  • za 14 mrt
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

In het jaar dat Nederland 75 jaar bevrijding viert, komt de veelgeprezen toneelbewerking van Harry Mulisch’ bestseller opnieuw naar De Naald.

In de hongerwinter van ’45 wordt een collaborerende politieagent doodgeschoten voor het huis van de dan 12-jarige Anton Steenwijk. Nadat zijn familie is opgepakt en gefusilleerd door de Duitsers, blijft het waarom van de gebeurtenissen de rest van zijn leven aan hem knagen. Anton komt er achter dat er een zeer dunne scheidslijn ligt tussen goed en slecht.

“Met respect en liefde gemaakt” en “integere, adembenemende toneelbewerking”, schreef de pers over De Aanslag uit 2011. Opnieuw in de regie van Ursul de Geer, met Victor Löw, Peter Bolhuis, Henriëtte Tol, Linde van den Heuvel en Reno van Rijsewijk.

★★★★★“integere, adembenemende toneelbewerking”

Dagblad van het Noorden
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.