wo 11 mrt 20:15

Ze bedoelen het goed (try-out)

Glodi Lugungu
wo 11 mrt
20:15
  • wo 11 mrt
    20:15
    Rabo zaal

De Volkskrant zette hem in de top drie van comedy talenten van 2019. Hij won met verve beide prijzen op het Amsterdams Kleinkunst Festival 2018 en is aangesloten bij het toonaangevende comedycollectief Comedytrain. Glodi Lugungu is er een om in de gaten te houden.

Glodi neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal; het bange meisje bij de bushalte, deurtrekken bij een familie van negen kinderen en Henk uit Congo van Telfort. Een avond waar iedereen wordt aangepakt. Niemand is veilig. Glodi niet, zijn familie niet en ook jij niet. Houd je vast, want ze bedoelen het goed.

Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours.
Klik hier voor meer informatie.

Verkozen door de Volkskrant tot Comedytalent 2020!

Over...

“Zelf maakte Glodi zijn verhalen vaak mooier dan ze waren. Of hij verzon dingen. Kwam hij thuis van voetbal, zei hij dat hij drie keer had gescoord. Belden zijn ouders de trainer, had hij niet eens gespeeld.” (interview Volkskrant)

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.