di 10 mrt 20:15

Kom

Sanne Wallis de Vries
di 10 mrt
20:15
  • di 10 mrt
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Kom. Kom een avond met Sanne beleven zoals je die niet eerder hebt beleefd. Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten, neemt ze je mee op een trip door de vlammende verbeelding. Langs de rauwe realiteit.

Sanne gaat je voor door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur dat wat ons bindt: de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek. Kom.

Haar laatste voorstelling Gut werd genomineerd voor de Poelifinario 2017, de VSCD Cabaretprijs voor het meest indrukwekkende programma van dat seizoen. “Zeldzame allure”, “Perfect getimed topprogramma” en “Eén van de beste cabaretvoorstellingen van dit seizoen” schreef de pers. Kom. Kijken. Kom maar.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.