za 7 mrt 20:15

The Soul Preacher (try-out)

The Legends met Martin van der Starre e.v.a.
za 7 mrt
20:15

Het klassieke verhaal over de laatste dagen van het turbulente leven van Jezus Christus. Soullegendes als Marvin Gaye, Aretha Franklin, James Brown en Stevie Wonder schreven hier prachtige songs over.

Een universeel verhaal, geplaatst in de wereld van nu. Een wereld vol spanning, wantrouwen en twijfel, maar ook een hoopvolle wereld waarin één man trouw blijft geloven in de boodschap van de liefde.

The Legends, bestaande uit o.a. soulzangers Steffen Morrison en Yerry Rellum, maakten eerder furore met It’s a Man’s World! en I’m a Soulman. Samen met een ijzersterke soulband, rockzanger Martin van der Starre (Jesus Christ Superstar) en verteller Jeffrey Spalburg als preacher is The Soul Preacher een intense en opzwepende voorstelling die je niet onberoerd laat.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.