vr 6 mrt 20:15

Voordat het te laat is

Fresku
vr 6 mrt
20:15
  • vr 6 mrt
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Wie zijn debuutvoorstelling Welkom bij de Fresku Show heeft gezien, weet dat rapper en cabaretier Fresku een geboren verhalenverteller is.

Verrassing bleek zijn belangrijkste wapen. Net als hij je meesleept in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog uit dit gevoel haalt.

Fresku wekt de indruk zelf ook niet precies te weten wat het volgende moment in zijn voorstelling gaat gebeuren. Wat hij wel weet, is dat het theater dé plek is waar zijn talent het best tot zijn recht komt. Ook weet hij dat hij nog veel verhalen moet vertellen. Over vaderschap, liefde en mannelijkheid. Daarom moest er een nieuwe voorstelling komen. Voordat het te laat is.

Note d.d. 7-11-19: De voorstelling van Fresku is geannuleerd. Gasten met kaarten worden hierover persoonlijk geinformeerd.

Reactie vanuit het impresariaat:

Fresku heeft na veel afwegingen en pijn in zijn hart moeten besluiten de Theatershow af te zeggen. De reden is dat hij, in combinatie met privé-omstandigheden, niet langer de artistieke productie kan spelen zoals hij deze destijds voor ogen had. De belangrijkste factor hierin is het gebruik van zijn persoonlijke actualiteit in de show, die niet langer de zeggingskracht heeft zoals bij het maakproces bedoeld was. Uiteraard hebben wij deze beslissing met veel zorgvuldigheid genomen en we hopendan ook op uw begrip.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.