Voordat het te laat is

Fresku
vr 6 mrt
20:15
  • vr 6 mrt
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Wie zijn debuutvoorstelling Welkom bij de Fresku Show heeft gezien, weet dat rapper en cabaretier Fresku een geboren verhalenverteller is.

Verrassing bleek zijn belangrijkste wapen. Net als hij je meesleept in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog uit dit gevoel haalt.

Fresku wekt de indruk zelf ook niet precies te weten wat het volgende moment in zijn voorstelling gaat gebeuren. Wat hij wel weet, is dat het theater dé plek is waar zijn talent het best tot zijn recht komt. Ook weet hij dat hij nog veel verhalen moet vertellen. Over vaderschap, liefde en mannelijkheid. Daarom moest er een nieuwe voorstelling komen. Voordat het te laat is.

Note d.d. 7-11-19: De voorstelling van Fresku is geannuleerd. Gasten met kaarten worden hierover persoonlijk geinformeerd.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.