do 5 mrt 20:15

Casablanca

Ellen ten Damme
do 5 mrt
20:15
  • do 5 mrt
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Eén van de beste zangeressen die Nederland rijk is. Maar ook nog eens actrice, muzikant, componiste, circusartieste, danseres, schrijfster en Pippi Langkous. En dat allemaal tegelijk.

In Casablanca gaat Ellen ten Damme verder waar ze gebleven is. Het startpunt van haar nieuwe muzikale en zinnenprikkelende reis is Parijs.

Exotische, spannende ontmoetingen op weg naar Casablanca leveren de prachtigste Franse liederen op. Samen met haar achtkoppige superband The Magpie Orchestra brengt Ellen een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Denk aan Charles Aznavour, Francoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker. “Chantez en Dansez!”

Recensie:
"Wat is ze afschuwelijk veelzijdig, Ten Damme. Een podiumkameleon. Of het nu een tapdanser, Edith Piaf of een mysterieuze buikdanseres is; ze transformeert moeiteloos van de één in de ander en altijd laat ze de opwindendste, meest sexy versie van die artiest sprankelen" schreef Algemeen Dagblad met vier stemmen. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.