Casablanca

Ellen ten Damme
do 5 mrt
20:15
  • do 5 mrt
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Eén van de beste zangeressen die Nederland rijk is. Maar ook nog eens actrice, muzikant, componiste, circusartieste, danseres, schrijfster en Pippi Langkous. En dat allemaal tegelijk.

In Casablanca gaat Ellen ten Damme verder waar ze gebleven is. Het startpunt van haar nieuwe muzikale en zinnenprikkelende reis is Parijs.

Exotische, spannende ontmoetingen op weg naar Casablanca leveren de prachtigste Franse liederen op. Samen met haar achtkoppige superband The Magpie Orchestra brengt Ellen een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Denk aan Charles Aznavour, Francoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker. “Chantez en Dansez!”

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.