wo 4 mrt 20:15

Moerstaal (try-out)

De Meisjes met de wijsjes
wo 4 mrt
20:15

De Meisjes met de Wijsjes verwarmen je met de heerlijke nostalgie van het Nederlandstalige lied. In Moerstaal liggen tegeltjes in scherven en proberen zij de stukken te lijmen. Woorden krijgen een andere volgorde en liedjes zijn nog brutaler.

Nederland. Het land waar je van je fiets afwaait en er altijd een gratis douche op de loer ligt. Het land waar de mensen het gelukkigst zijn, maar waar ook het meest wordt geklaagd. Waar burenruzies, geluidsoverlast en onbeschoft gedrag moeten worden bestreden met hashtags. Zijn wij zo direct als men beweert of zijn we gewoon lomp? Zijn wij nou échte praters of zwijgen we liever, want wat zullen de buren wel niet denken? De Meisjes willen wel even praten. In hun eigen muzikale taal. Onze moerstaal.

Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours.
Klik hier voor meer informatie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.