vr 21 feb - za 22 feb

Lacrimosa

Yentl en de Boer
vr 21 feb
-
za 22 feb
  • vr 21 feb
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal
  • za 22 feb
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Nee, dat klinkt niet vrolijk nee. Lacrimosa. Het betekent zoiets als diepbedroefd. Of tot tranen geroerd. Absoluut een in-en-in trieste titel. Treurigheid, eenzaamheid, onzekerheid. Bah zeg.

Maar ja, zonder tranen geen leven. Luidkeels zingend over straat gaan, bestaat niet zonder de schorre keel van de volgende dag. Je kunt niet als een Tarzan door de jungle slingeren zonder er een oksel vol bloedzuigers aan over te houden.

Yentl en de Boer brengen een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn. Toch kunnen de zakdoeken thuisblijven: de leukste liedjesmakers van Nederland maken er een groot feest van. Muzikaal gaan ze verder, hun teksten zijn nog raker, en de sketches nog grappiger. Wat dat betreft had een vrolijker titel niet misstaan. Maar ja, soms is het niet anders.

Tournee uitgesteld wegens zwangerschap
"We kunnen het zelf nog amper geloven maar... we zijn een nieuw duo aan het maken!! Super krankzinnig Morph-gebeuren dat we, zonder iets af te spreken, DRIE DAGEN na elkaar uitgerekend zijn. We zijn heel trots en blij dat we dit nieuws met jullie kunnen delen, maar het heeft natuurlijk wel consequenties voor onze plannen de komende tijd. De geplande tournee van Lacrimosa wordt een jaar opgeschoven. We zien jullie heel graag volgend seizoen! Met een nieuwe voorstelling... en op de achtergrond huilende babygeluiden vanuit de kleedkamer.

Heeeel veel dank voor jullie begrip! Liefs, Yentl en Christine"


Bezoekers met kaarten voor deze voorstelling krijgen persoonlijk bericht. 

 

Wegens zwangerschap van beide dames wordt de volledige tournee een seizoen uitgesteld. Bezoekers ontvangen persoonlijk bericht. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.