wo 19 feb 20:15

Reizigersverhalen

Joshua Aaron
wo 19 feb
20:15
  • wo 19 feb
    20:15
    Rabo zaal

“Ik koester het verlangen om gewoon te gaan. Om te vluchten. Weg van thuis. Een vlucht voor onze overprikkelde maatschappij, waar men zich maar niet kan vervelen."

“Ik koester het verlangen om gewoon te gaan. Om te vluchten. Weg van thuis. Ver van huis. Een vlucht voor onze overprikkelde maatschappij, waar men zich maar niet kan vervelen. Haast is hier het woord. Het meest gebruikt excuus. Ogen gaan alleen recht vooruit. Naar hetgeen wat men wil bereiken. Ik vertrek en beleef een tijdloos bestaan. Híer, nu en nergens anders, de realiteit volledig uit het oog verloren. Ik geniet, ook al heb ik soms heimwee... ”

“Ieder mens is een reiziger en hun paden kruisen hier”

Reizigersverhalen is een unieke eenheid van muziek en verteltheater. Waargebeurde reisverhalen worden op een beeldende wijze verteld, waardoor je er als luisteraar bijna zelf bij bent. Muziek en verhaal helemaal in elkaar verweven, tijdens deze schaamteloos oprechte muziektheatervoorstelling met band en orkest, waarbij de spanning om te snijden is en waar levenslust voorzichtig de gebreken van onze huidige maatschappij aankaart.

Ondersteund door een band en verteld door Melanie Leeflang, neemt de jonge componist en singer-songwriter Joshua Aaron je mee op reis. Van een wandeling in de woestijn of een storm op zee tot het verdwalen in de mistige bergen. Intieme luisterliedjes tot instrumentale climaxen. Ga mee op reis. Vanavond.

Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours.
Klik hier voor meer informatie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.