wo 5 feb 20:15

DOUBLE BILL

Percossa
wo 5 feb
20:15
  • wo 5 feb
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

De twee meest succesvolle internationale voorstellingen van Percossa komen samen in één wervelende show: DOUBLE BILL. Tien jaar van de Straat en Knock Out worden in de regie van Karel de Rooij (Mini & Maxi) samengesmolten tot een show vol drumvuurwerk, humoristisch muziektheater en breekbare acts.

Ooit begonnen als schoffies op straat, maar inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde theaterbeleving. De mannen van Percossa vliegen letterlijk over het toneel, waarbij ze je in hoog tempo trakteren op een staaltje theater met de meest verrassende instrumenten en attributen. Ritmisch boksende gastheren, een dampende sambaband, op flessen spelende clowns en dreunende drums… Welkom in de wereld van Percossa!

"Heavy-duty percussion exciting the blood"

The Times

Over...

★★★★ “Uit alles, echt alles, kan Percossa klank en ritme krijgen. Nu staan ze in het theater aan de top.” – de Volkskrant
 

★★★★★ “Een complete theater show, met fantastische muziek, humor, dans, zang en zelfs een beetje acrobatiek.” – Ilovetheater

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.