za 1 feb 20:15

Hadewych Doet De Dames

Hadewych Minis & Het Matangi Quartet
za 1 feb
20:15

In de afgelopen vijfenzeventig jaar waren zo’n 250 Nederlandse zangeressen goed voor circa 12.500 liedjes die er toe deden en doen. In Hadewych Doet De Dames zoomt Hadewych Minis in op het hart en de smart van deze zangeressen en songwriters.

Van Anouk tot Annie M.G. Schmidt en van LAKSHMI tot Zangeres Zonder Naam. Begeleid door het Matangi Quartet gaat ze op zoek naar haar muzikale vingerafdruk.

Nostalgie, hits en vergeten parels wisselen elkaar af in een aaneenschakeling van gespeelde en gezongen monologen. Nummers die raken en tijdsbeelden markeren. Vergeten liedjes die we allemaal kunnen meezingen en liedteksten die niets aan zeggingskracht hebben ingeboet.

Fragmenten PAUW
Hadewych Minis was te gast bij PAUW waar ze vertelde over de aankomende tour: 'Hadewych Doet De Dames'. Klik hier voor het gesprek aan tafel, en hier voor haar optreden met Matangi Quartet. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.