za 25 jan 20:15

Enkele Reis

Bram van der Vlugt, Trudy Labij & Wieteke van Dort
za 25 jan
20:15

Toneelgrootheden Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort staan samen op het toneel in een nieuwe thrillerkomedie. Geschreven door Lex Passchier, bekend van tv-series als Moordvrouw, De 12 van Oldenheim en zijn eigen Thriller Theater. Een intrigerende voorstelling die gaat over de regie in handen willen houden over je eigen leven.

Een thrillerschrijfster en haar zus zien een enkele reis naar een tehuis als hun ergste nachtmerrie en willen dat dan ook koste wat het kost voorkomen. Ze schakelen een sinistere heer in om ze te helpen bij hun laatste wens. Maar zodra hij arriveert, ontstaat er een opeenvolging van vreemde gebeurtenissen die niemand voor mogelijk had gehouden.

Om 19.00 uur is er een gratis voorbespreking over deze voorstelling. Opgeven hiervoor kan via de balie van De Naald. Deze inleiding wordt verzorgd door Florence Vos Weeda, één van de actrices uit de voorstelling.

Florence Vos Weeda studeert in 2020 af aan de acteursopleiding op de Toneelacademie Maastricht. Eerder volgde ze de vooropleiding theater en speelde ze bij Toneelgroep Amsterdam Junior. Twee seizoenen lang was Vos Weeda te zien in de populaire jeugd-televisieserie SpangaS. Ook speelde ze in de speelfilms VentouxRenesse en Whitestar en in de televisieseries Weemoedt en Flikken Rotterdam. Binnenkort is zij te zien in Ares, de eerste Nederlandse Netflix serie

Recensie:
"Net als je als toeschouwer denkt op het goede spoor te zitten, loopt het weer anders" - Theaterkrant
"Bomvol geestige ontwikkelingen en dubbele lagen" (Trouw ★★★)
"Drie oude rotten in het vak maken van Enkele Reis een feest" (Telegraaf ★★★★)

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.