vr 24 jan 20:15

Frank en Ricky hebben de Blues

Ricky Koole, Frank Lammers & Ocobar
vr 24 jan
20:15

Vijfentwintig jaar geleden begonnen Frank Lammers en Ricky Koole aan een voorstelling. Ze zaten op de theaterschool en wilden een voorstelling maken waarin toneel en muziek samenkwamen. Ze hadden grootse plannen maar gingen ieder hun eigen weg. De voorstelling is er nooit van gekomen.

Tijd om de draad samen weer op te pakken. Waar staan ze nu, vijfentwintig jaar later? Zou het ze nu wel lukken? Ze praten bij, lachen om vroeger, spelen eindelijk die serieuze toneelscenes en zingen over belangrijke momenten in de afgelopen vijfentwintig jaar.

Frank en Ricky hebben de Blues is een openhartig, muzikaal programma waarin de balans wordt opgemaakt. Een vrolijke, onstuimige bluesy avond. Met muzikale begeleiding van de band Ocobar.

Klik hier om een fragment van hen te zien in Omroep Max. En hier om een recensie te lezen van de Volkskrant. 

"Het onverwachte duo Ricky Koole en Frank Lammers blijkt uitstekend op elkaar ingespeeld"

De Volkskrant ★★★☆☆
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.