wo 15 jan 20:15

Finalistentournee 2019

Cameretten
wo 15 jan
20:15

Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen; tijdens de finalistentour van het grootste cabaretfestival van Nederland Cameretten komt van alles voorbij. Alsof je op een toverbal sabbelt.

De artiesten van de toekomst maken de vlieguren op het podium die ze nodig hebben. En jij kunt later zeggen: “Ik heb ze gezien voordat ze stadions uitverkochten.”

Cabaretiers Remy Evers en Tobi Kooiman zijn in het Oude Luxor Theater verkozen tot de winnaars van het Rotterdamse Cameretten Festival. De jury koos voor Evers. "Een groot acteertalent met een goed gevoel voor timing”, beoordeelde de jury. Het publiek ging voor Kooiman. Met de andere finalist, Henk Overdijk, gaan de twee winnaars bij ons het podium op om al hun talent te laten zien!
 
 
Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours 
Klik hier voor meer informatie

Deze cabaretiers wonnen Cameretten en hebben het pad geplaveid voor de volgende generatie aanstormende talenten: Brigitte Kaandorp, NUHR (Niet Uit Het Raam), Plien en Bianca, Theo Maassen, Eric van Sauers, Marc-Marie Huijbregts, Klaasen & Sandifort, Ronald Goedemondt, Daniel Arends, Patrick Laureij, Janneke de Bijl en vele anderen.
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.